Rendelj Euro 6X6 Taxit ingyenes taxirendelő alkalmazással

Töltsd le és használd az Euro 6X6 Taxi Kaposvár taxirendelő mobilalkalmazását!

YouTube video

Az Euro 6X6 Kaposvár taxitársaság mobilrendelő applikációja gyors, kényelmes és biztonságos lehetőséget nyújt számodra, ha taxival szeretnél utazni.

Vágd zsebre Kaposvárt! Az Euro 6X6 Taxi taxirendelő applikációjával minden út jól indul és jól végződik!

Euro 6X6 Taxi Kaposvár taxirendelő mobilapplikáció, vágd zsebre Kaposvárt, töltsd le mobiltelefonos alkalmazásunkat most!

Egyszerű, kényelmes, biztonságos és mindig elérhető, gyors taxirendelés Kaposváron és vidéken!

Euro 6X6 Kaposvár Android Mobil Applikáció
Euro 6X6 Taxi Kaposvár iPhone-, iPad- és iPod touch mobilalkalmazá

Rendelésedet minden esetben egy szervezett, legálisan és tanúsítottan működő, stabil taxitársaság kezeli, minden esetben ismert, azonosítható Euro 6X6 autó és sofőr megy érted.

Mi tudjuk, hogy az időd a legdrágább. A taxirendelést követően valós időben nyomon tudod követni a taxi érkezését az alkalmazás térképén. Így nincs többé feleslegesen elvesztegetett idő a várakozással.

Miért érdemes letölteni a taxirendelő applikációt, telepíteni azt és telefonodról megrendelni a taxidat, telefonhívás helyett?

  • Nincsenek telefonköltségeid, nem kell várnod a telefonos kezelőre.

  • Nem kell ismerned a várost, helyismeret hiányában, térképes felületről rendelheted meg a taxidat.

  • Zajos utcán, zsúfolt szórakozóhelyen is gond nélkül használhatod.

  • Ha rendszeresen ugyanoda kérsz kocsit, korábbi rendeléseidből gyorsan adhatsz le újabb taxirendelést.

  • Ha speciális igényeid vannak (többen utaznátok, háziállatot vinnél vagy nagyobb dolgot szállítanál), azt jelezni tudod a taxitársaság felé, a rendszer pedig ezek alapján választ neked taxit.

  • Jelezheted a taxitársaság számára, hogy készpénz helyett bankkártyával szeretnél fizetni, így olyan autót kapsz, melyben van bankkártya terminál.

  • Beküldött rendelésedre a rendszer pillanatok alatt megtalálja a számodra megfelelő, legközelebbi autót, a könnyebb azonosítás érdekében üzenetben megkapod az érkező autó típusát, rendszámát.

  • Nem kell az utcán várnod esőben, hóban, szélben vagy éppen kánikulában a taxid, mert alkalmazásod térképes felületén követni tudod a taxi haladását, majd amikor megérkezik, üzenetet küld a rendszer számodra.

  • Az utazás végén lehetőséged van az autót és a sofőrt is értékelni.

Az Euro 6X6 Taxi Kaposvár taxitársaság innovatív megoldása, letölthető mobiltelefonra, okostelefonra, a Google Play áruházból androidos telefonokra, valamint az iPhone és Apple eszközöket használók részére elérhető az App Sore áruházban és mindkét platformon ingyenesen elérhető!

Euro 6X6 Taxi mobilapp letöltés ingyen

Az Euro 6X6 Kaposvár taxirendelő applikációval rendelj taxit
Euro 6X6 taxirendelés egy gombnyomásra állandóen elérhető, gyors és kényelmes