Taxi szolgáltatás Kaposvár

Euro 6X6 Taxitársaság Kaposvár szolgáltatásai

Kaposvári és vidéki taxi szolgáltatásaink

Vedd igénybe Kaposváron és vidéken taxi szolgáltatásainkat, utazz gyors, pontos, megbízható és biztonságos Euro 6X6 taxitársasággal. Keresd és válaszd a kék kockás autókat!

Euro 6X6 taxi – Sofőrszolgálat szolgáltatás

Sofőrszolgálat szolgáltatás

Lehetőség van arra, hogy téged és autódat is biztonságban hazajuttassunk.

 

Euro 6X6 Taxi előrendelési lehetőség telefonon és vagy taxirendelő mobilapplikációval szolgáltatás

Taxi előrendelés szolgáltatásTetszőleges időpontra előre leadhatod taxi rendelésed és sofőrjeink pontosan érkezve elvisznek oda ahova csak óhajtod, hogy több időd maradjon a számodra fontos dolgokra. Rendeld meg előre Kaposvári taxifuvarodat és nem ér meglepetés, időben a dolgodra érsz!

 

Csomagszállítás, bevásárlás, ajándékfutár Kaposvári Euro 6X6 taxival szolgáltatás

Csomagszállítás szolgáltatásIgényed és szükség szerint csomagot, ajándékot kézbesítünk, taxival elszállítjuk ahová kéred, bevásárolunk amit csak óhajtasz, megbízható sofőrjeinkkel. Az Euro Taxi szolgáltatását megrendelheted taxirendelő telefonszámunkon!

 

Gépkocsi indítás, üzemanyag vásárlás szolgáltatás

Gépkocsi indítás üzemanyag vásárlás szolgáltatásHa nem indul az autód mert kifogyott az üzemanyagod és vagy az akkumulátor miatt, akkor segítünk az indításban, hívd az Euro 6X6 taxit Kaposváron és segítünk. Euro 6X6 Taxi Kaposvár – A Te Taxid!

 

Euro 6X6 taxi taxiszolgáltatás Éjjel-Nappal egész héten Kaposváron és vidéken is!

Az év minden napján és minden órájában éjjel-nappal 0-24 óráig számíthatsz az Euro 6X6 Taxitársaságra! Hívd Kaposvári taxirendelő telefonszámunkat 82/666-666 vagy töltsd le taxirendelő mobilalkalmazásunkat, minden platformon elérhető és nyomj egy taxit!

 

Szerződéses Euro 6X6 Taxi személyszállítás

Szerződéses személyszállítás szolgáltatásKaposvári és vagy vidéki céged vagy vállalkozásod tagjainak, alkalmazottainak személyszállítását a legjobb áron az Euro 6X6 Taxi szerződéses partnerré válásával teljeskörűen óhajod szerint megoldjuk. Legyél Te is céged is Kaposváron az Euro 6X6 Taxi Szerződéses Partnere, keress minket elérhetőségeinken!

 

Vidéki transzfer szolgáltatás Euro Taxi Kaposvári autóival

Vidéki transzfer szolgáltatásUtaznod kell mindenképpen, nem indul az autód, vagy jó taxi áron szeretnél megbízható taxival bárhova is utazni Magyarországon. Nem probléma, az Euro 6×6 Taxi sofőrjei várják hívásod és oda visznek ahol dolgod van, akár egyszer, akár rendszeresen. Euro Taxi vidéki transzfer a legjobb áron hívd taxirendelő telefonszámunkat vagy töltsd le mobilapplikációnkat és használd nap mint nap!

 

Euro 6X6 Taxi repülőtéri transzfer Kombi taxi szolgáltatás Kaposvárról vagy vidékről, ahonnan indulni óhajtasz

Repülőtéri transzfer szolgáltatásKaposvárról egyenesen a repülőtérig szállít az Euro 6X6 Taxi Kaposvár, ha üzleti ügyben utazol tovább repülővel, ha nyaralni, vagy pihenni utazol. Ha visszaérkeztél igény szerint haza is hozunk! Hívd az Euro 6X6 Taxi Kaposvárt és rendeld meg a repülőtéri transzfert időben és kényelmesen.

 

Kombi típusú Euro 6X6 Kaposvári taxi szolgáltatás

Kombi taxi szolgáltatásAz Euro 6X6 Taxi Kaposváron kombi típusú taxikkal is kiszolgálja az utazni, bevásárolni, többen együtt utazni vágyók speciális igényeit taxi szolgáltatásával, fix tarifával, nagy kombi típusú autóival éjjel-nappal.

 

Nemdohányzó taxi szolgáltatás

Nemdohányzó taxi szolgáltatásFüstmentes, nemdohányzó taxik szállítják utasait és a nemdohányzó utasokat az Euro 6X6 Taxi Kaposvári taxitársaságnál. Tiszta, kellemes illatú dohányfüsttől, bagószagtól mentes taxikkal utazhatsz bármikor. Az Euro 6X6 Taxinál fontos, hogy kellemes jó-légkörű taxikkal utazz egészségesen.

 

Euro 6X6 kisállat szállítás, az egyetlen állatbarát taxi Kaposváron felár nélkül fix tarifával szolgáltatás

állatbarát taxi szolgáltatásUtazz házi kedvenceddel együtt, nálunk az Euro 6X6 Kaposvári Taxinál nem jelent problémát, lehetőséged van gyorsan odaérni kedvenceddel együtt ahol éppen dolgod van. Kaposváron kis kedvenceddel a kutya, macska, teknős, kígyó, madárfajták és minden kisállat ami befér az autóba természetesen csak nálunk felár nélkül. Euro 6X6 Taxi Kaposvár – A Te Taxid! Utazz együtt a kisállatoddal Euro 6X6 taxival.

 

Euro 6X6 Taxi 6+1 személyes taxi szolgáltatás

6+1 személyes taxi szolgáltatásAz Euro 6X6 Taxi autóflottájában is megtalálhatóak a 7 személyes taxik Kaposváron, melyek 6 fő szállítására alkalmasak normál zóna alapú fix tarifával 50% felárral . Ha nagyobb baráti körrel vagy munkatársaiddal utaznál taxival Kaposváron, hívd az Euro 6X6 Taxi 6+1 azaz 7 személyes autóit, két taxi helyett 50%-os felárral!

Szolgáltatásainkat: Somogy megyében és Kaposvár városrészein Béke-Füredi lakótelep, Belváros (Kaposvár), Cser, Cserimajor, Deseda, Donner, Északnyugati városrész, Ivánfahegy, Kapos-Zselic kertváros, Kaposfüred, Kaposhegy. Kaposszentjakab. Kecelhegy, Keleti városrész (Kaposvár), Kinizsi lakótelep, Kisgát, Lonkahegy, Répáspuszta, Rómahegy, Tisztviselőtelep (Kaposvár), Toldi lakótelep, Toponár, Töröcske, Tüskevár (Kaposvár), Várdomb (Kaposvár) kivétel nélkül biztosítjuk

Diszpécser-szolgálatunkat eléred éjjel-nappal a 82/666-666 Kaposvár taxi rendelő telefonszámon, vagy töltsd le taxirendelő alkalmazásunkat okostelefonodra és rendelj egyszerűen Kaposvár vagy vonzáskörzetében, vidéken Euro 6X6 taxit.

Kaposvár taxirendelés telefonon

Kaposvár taxirendelő mobilapplikáció