Euro 6X6 Taxi Kaposvár A Te Taxid Kaposváron és vidéken!

Megbízható, gyors, pontos és biztonságos Taxi Kaposváron, a legjobb áron!

Euro 6X6 Taxitársaság Kaposvár – A Te Taxid!

Gyors, pontos, megbízható állandó rendelkezésre állás. Az Euro Taxi népszerű a cégvezetők, vállalkozások és az utazni vágyó fiatal-közép-és idősebb korosztályú emberek körében. Felár nélküli állatbarát taxi szolgáltatás. Tiszta, klímás és fiatal autóparkjával, az intelligens sofőrök udvariasságával 2017-es indulása óta kiemelkedett a városi szürke középmezőnyből.

Euro Taxi Kaposvár

Ha sokat vásároltál hívd az Euro 6X6 taxi sofőrjeit és cipekedés nélkül hazaszállítunk csomagjaiddal, ráadásul segítünk be és kipakolni az autóból. Az sem gond ha nincs időd bevásárolni, megbízható sofőrjeink állnak rendelkezésedre, hiszen az Euro 6X6 Taxi ebben is segít téged. Bevásárlást is készséggel vállalunk, hogy megkönnyítsük a mindennapjaidat!

Ha szórakozni , bulizni vagy vágysz és nem saját autóval mennél, ránk oda is – vissza is számíthatsz! Ez a 6X6 BULI TAXI!

Fókuszálj az Üzleti tárgyalásaidra, koncentrálj a feladataidra, a vezetést bízd ránk! Fontos, sürgős üzleti küldeményedet elvisszük és kézbesítjük helyetted .Ez az Euro 6X6 Taxi. Sokan ódzkodnak a kisállat vagyis a házi kedvencek szállításától. Az Euro Taxi megérti ezt és vállalja a házi kedvencek szállítását felár nélkül, együtt utazhatsz házi kedvenceddel! Egyedüli taxi társaság akivel felár nélkül utazhatsz együtt a kisállattal.

Rendeld meg Kaposvár megbízható taxitársaságától a taxit most, vagy gondolj a holnapra és rendelj Taxit előzetes időpontra.

Jelezd a diszpécsernek a taxival kapcsolatos kívánságaidat. Fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával. Kérjük bankkártyás fizetési szándékodat jelezd a diszpécsernek vagy a taxirendelő mobilalkalmazásunkban előre, hogy felkészülten érkezzünk érted. Hívj Euro 6X6 Taxit most: 06-82/666-666

Az Euro 6X6 Taxi Kaposváron és sok környékbeli településen szinte már a család része!

Ma már abszolút nem számít úri dolognak, ha valaki taxiba ül. Euro 6X6 taxival járnak óvodába, iskolába, munkahelyre, üzleti találkozóra, bevásárolni, kávézni, randevúra, Balatonra.

Sőt taxitársaságunkkal felár nélkül zóna alapú fix tarifával utazhatsz kedvenceddel együtt állatbarát taxinkkal.

Nincs olyan korosztály, amely ne venné igénybe taxi szolgáltatásainkat zóna alapú mindig fix tarifával, taxi árakkal! Hívd Kaposvár kényelmes, gyors, biztonságos fix tarifás megbízható taxiját Éjjel-Nappal Euro 6X6 Taxi Kaposvár 06-82/666-666

Töltsd le telefonodra az ingyenes és népszerű Euro 6X6 Taxi Kaposvár mobilalkalmazást:

Vágd zsebre Kaposvárt! Az Euro 6X6 Taxi telefonos applikációjával minden út jól indul és jól végződik! Egyszerű, kényelmes biztonságos és mindig elérhető gyors taxirendelés!

Euro 6X6 Kaposvár Android Mobil Applikáció

Euro 6X6 Taxi Kaposvár iPhone-, iPad- és iPod touch mobilalkalmazá

YouTube video